18 juni 2011

nu kommer tröttheten

ja, jag borde verkligen inte ha varvat ner och satt mig på denna alltför bekväma datastol. jag borde ha rusat vidare, eller åtminstone hittat på något att göra. för nu känner jag hur sömnen kryper bakom ögonlocken, hur sängen lockar mer och mer, och hur det dåliga humöret tar över. men jag antar att det bara är att hålla ut!

det blev ändrade planer för dagens "hemliga äventyr", vilket alltså är Maries möhippa. tyvärr fick jag veta det föst när jag körde förbi infarten till Gunilack, och alltså redan var redo och påväg. de hade tydligen inte alls åkt till Jeppis, utan till Vexala till familjens villa, där de hade badat och nu fixar mat. sen blir det inte Melody ikväll heller, utan vi ska väl stanna vid Pedro's. inte mig emot, verkligen inte, för jag hade inte alls tänkt åka till Melody, om det blivit så, för att jag är så dödstrött. men helst av allt hade jag velat få detdär telefonsamtalet redan på dagen, så jag inte hade behövt stressa, eller nu sitta här hem-hemma och fördriva tid.

kom hem från Helsingfors och Bon Jovi-keikkan, som för övrigt var riktigt finemang trots ösregnet, klockan 5:07 imorse, och sen tog det ytterligare 45min innan jag fångade sömnen. väckarklockan ringde 8:00, och så var det bara att packa ihop sig och åka iväg till Jepo på varmanstävlingar.
det gick faktiskt riktigt bra för mig idag, körde i kombinerad dam&juniorklass, med ca 30 deltagare, och lyckades placera mig 11:e. så nu är antagligen min pokal + pris påväg till Årvas med Kalle . synd att jag inte själv kunde närvara...
men grejen var ju den idag också, att jag egentligen inte borde ha blivit placerad, för jag körde bara i finaalikarsinta och inte i B-final. det var Ida som borde ha fått pris, för hon var en placering över mig. men sen så visade sig att för att hennes bil aldrig stod på startplattan (Starlet skulle förstås jävlas och stannade så vi måste skuffa igång, och sen stannade den när Ida väl var framme vid startuppställningen), och därför gick priset tydligen åt mig. jag känner på mig att det är många som är bittra på mig just nu.
ja och sen körde Kalle i EVK efter mig (han körde i allmänna före också, men det är nog inte så mycket att tala om), och Volvon bara jävlades. varje gång han åkte ut på banan stannade bilen, och vi fick meka och knuffa och vara mentalt nedbrutna förrän det gick att åka iväg. och sen samma procedur tre gånger till! haha, bogseringsrekord kallade vi det för, eftersom det blev hela 4 gånger.

men nu har jag skrivit alldeles för långt, för att jag är så himla trött och ögonen börjar gå i kors. jag hoppas innerligt att Linda ringer snart och att vi ska göra något actionspäckat, för annars finns det en enorm risk att jag blir utkastad från Pedros för att jag sitter i ett hörn och snarkar. nya tag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar