13 juni 2011

monday again

varför är det alltid måndag? dagarna är långa och helgerna är korta, och det enda som finns i min kalender är måndag. livet går alltför fort dessa tider...
idag var jag i alla fall för första gången och jobbade i växthuset. förutom att det var kallt (jag tänker inte klaga för jag svettades så tusans förra veckan så nu gör det inget att det är lite kallt emellanåt!) och vi inte hade några kunder och jag fick sjukt i fötterna och ryggen, så gick det väl helt okej. fördrev tid genom att plocka bort fula blommor och skräp från pelargonerna. innan jag är klar där kommer hela växthuset att vara organiserat och fint. pedant som jag är!
slutade ½7, åkte fort iväg till Årvas där huset luktade nybakta bullar, när svärmor var i farten. slängde i mig en liten bit av en kolabulle, drack ett glas vatten, böt kläder och hoppade återigen i bilen. brände iväg till Jeppis, for HEM till lägenheten och vattnade blommorna, hämtade posten, osv, och sen for jag på zumba. svettigt värre idag igen, men åh så skönt det kändes efteråt! älskar känslan av att vara "nytränad".
sen speedade jag tillbaka till Årvas, stekte omelett åt mig (och Kalle, som kom hem plaskblöt och svettig från talko i Jepo), åt nybakad limpa och tittade lite tv. nu ska vi snart börja ställa oss i säng, även om jag inte är riktigt trött ännu. börjar ju först 10 på morgnarna nu, så jag kan gott unna mig att vara uppe lite längre! även om det kanske vore en idé att sova längre nätter, så långa dagar som jag har...
men nu är Kalle stressad när jag inte släpper honom på datorn, så jag ska avsluta, gå och borsta tänderna, och sen krypa ner i nya lakan. det är en skön känsla! haudii.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar