25 juni 2011

midsommarupdate

hej på er!
sitter här på Idas Mac och snookar lite så länge Kalle ligger och sover på soffan. helgen hittills har vi spenderat på Storsand, med massa annat folk. och nu känns det faktiskt inte så sorgligt längre att jag anser mig vara för gammal för att åka dit flera år. visst, det var riktigt trevligt och vi hade två roliga dagar trots ösregn och massor av mygg. men medelåldern hade sjunkt så pass att inte ens min fyra år yngre lillasyster var den som var yngst på stället. så ni kanske förstår..

ikväll är det alltså dags för midsommarfest här vid Heikius house. på dagen var det soligt och fint och vi var riktigt positiva när vi körde omkring och hämtade bord och stolar. men nu är himlen mörk och åska hörs lite längre bort, suck alltså. får hoppas att det drar förbi, eller att det åtminstone hinner sluta förrän klockan 7.
men nu ska jag försöka få upp Kalle, han mår nämligen inte så bra, haha. han gick och lade sig kl 10 (!!!) igår, och har mått illa och spytt sen dess. min stackars lilla gubbe! men nu borde vi nog duscha och fixa det sista om det ska bli nån fest ikväll. jag är smutsig och stinker (bras-)rök och myggspray, så såhär tänker jag verkligen inte visa mig inför sisådär 40 personer...
ha en fortsatt trevlig midsommarhelg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar