1 juni 2011

matvanor

för tillfället har jag otroligt "pippi" på ostriskakor. det hade jag förra sommaren också, vet inte riktigt vad det har att göra med? i alla fall så var jag dum och handlade Rainbows, för att de var billigast.. big mistake, de smakar inte alls lika gott som de "riktiga", meen...

sen tänkte jag bara säga att jag vet inte vad jag ska börja göra åt mina matvanor denna sommar. försöker ju att hålla igen med kolhydraterna i vanliga fall, men för tillfället är det ungefär det ända jag äter. såhär ser en vanlig dag ut för mig:
runt ½8 äter jag frukost, en skål yoghurt. ½10-10 har jag "kaffepaus" och äter två smörgåsar. mellan ½12 och ½1 äter jag "mat"; en skål yoghurt och två smörgåsar. till eftermiddags"kaffet" äter jag en frukt, typ ett äpple eller en banan. när jag slutar, runt kl 6, värmer jag mat som svärmor gjort under dagens lopp. till kvällen, mellan kl 8 och 10 nångång, äter jag riskakor eller vad jag råkar hitta i skåpet.
situationen är den att jag sitter i en bil dagarna i ända, utan möjlighet till kylskåp eller mikro, så alternativet "ät inte smörgås, det är bara kolhydrater" funkar inte riktigt för mig. när vi går och lägger oss brukar jag ha otrolig magknip, just pga. de konstiga matvanorna.
vad ska jag ta mig till? ska ha detta jobb framtill mitten av juli!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar