18 juni 2011

klänningstrubbel

jag väntar ivrigt på min orange klänning från H&M, och hoppas att den ska vara så snygg och sitta så bra som jag föreställt mig.
but I guess not, med min tur så..
har ju också beställt två andra klänningar därifrån, men inget verkar vilja komma. eller ja, jag har ju ett H&M-paket som väntar på mig vid Posten i Jeppis, men jag har ingen tusans aning om hur jag ska få löst ut det under kommande vecka. borde väl gå till St1-postkontoret i Årvas och fråga efter en fullmaktslapp och typ ge den åt pappa. men just nu orkar jag verkligen inte tänka på något sådant.
beställde ju en klänning från Ellos (några inlägg tillbaka där jag hade en bild på tre klänningar, det var den till höger), men den var tyvärr för liten, jag fick den inte över axlarna... ska skicka tillbaka den på måndag när jag åker på zumba, och beställde en storlek större, men antar att jag inte hinner få den innan bröllopet eftersom Ellos är så slöa på att skicka beställningar.. så jag får väl blint förlita mig på min favoritleverantör istället.

nog babblat om det, nu ska jag ringa ett samtal angående morgondagens tävlingar vid NURK, och sen tänker jag gå och sova och hoppas att inte Linda ringer på många timmar ännu. annars får jag ringa och förklara åt Marie att jag håller på att dö av sömnbrist och måste åka tillbaka till Årvas. men det hoppas jag verkligen inte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar