11 juni 2011

i'm still alive

puhh och stånk och stön vilken vecka detta har varit! tänk er själva att stå utomhus 9-10h/dag i över 30 graders värme... så ni kanske förstår att jag inte haft ork eller tid att blogga när jag väl kommit hem på kvällarna. har väl kanske inte hänt speciellt mycket heller, i torsdast var jag hem-hemma på en ridtur, svettig värre med ridbyxor när det var 28 grader varmt! (klockan 20:30!) men annars inte mycket intressant.
igårkväll när jag kom från jobbet åt vi och tog det lugnt en stund, och sen cyklade Kalle, jag och Putt till Kaffestugan för att käka varsin lösglass. resten av kvällen spenderades sen hos Pattes, där vi lyssnade på musik, diskuterade, samt grillade korv och åt potatissallad med det. runt 12 var jag trött och ville hem och sova, men (öl-)killarna fortsatte vidare, och jag fick gå själv och sova. som vanligt snubblade min andra halva in dyngfull klockan halv 5, och jag väcktes i min skönhetssömn. och som vanligt, av någon fortfarande okänd orsak, för mig i alla fall, sov K på soffan i källaren. imorse när jag for till jobbet var han fortfarande så full att han inte ens fick sagt hejdå åt mig, så jag hoppas han är nöjd där i Tammerfors nu, när han låtsas vara arrogant och inte hör av sig. som att det skulle spela någon roll för mig...
hade nog gärna också varit på Sauna Open Air och tittat Judas Priest idag, men har man jobb så får det vara! tänkte lägga mig ute i solen när jag kom hem runt 3, men var så trött och slut i huvudet så jag orkade helt enkelt inte . kanske en annan gång!

så nu ligger jag här, har beställt nya skor från Ellos, och sen har jag läst massa bloggar, så nu är jag ikapp mig igen. har inte ätit något ordentligt idag, men funderade på att tvinga med Adde på en pizza till St1 senare, är sååå sugen på Opera + ananas! dessutom har de skitgod pizza där.
ikväll är det tänkt att jag ska dricka mig berusad och inte bry mig i att ingen bryr sig vad jag gör. och detta tänker jag göra vid Paviljongen här i Årvas tillsammans med många andra. egentligen är det ganska skönt att få vara för mig själv, alltså utan Kalle, en kväll. det tillåter mig att vara mig själv till 100%, njuta utan att tänka på hur det blir när vi kommer hem. missförstå mig inte, det är inte så att jag inte trivs i hans sällskap, men ibland går det helt enkelt över huvudet. dessutom hoppas jag på att få spendera största delar av kvällen tillsammans med min kära Linn-Ling, så det ser jag framemot! men nu, jordgubbar och glass, yum, och sen DUUUSCHEEEN! I stink . not yum.

såhär har jag sett ut största delen av veckan: favorit-sommarfrisyren, skabbig, svettig och äcklig. enjoy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar