3 juni 2011

hej solsken!

oohlalaa vilket härligt väder det är i afton! eller i och för sig har det ju varit bra väder hela dagen, men eftersom jag jobbat har jag inte hunnit katcha så mycket bruna.
på tal om jobbet, så har det verkligen varit fart och fläng på idag. jag tror jag har hunnit sitta och fundera sammanlagt 30min idag, och då kom 25 av de minuterna den sista halvtimmen... har haft så j*kla mycket kunder, tror faktiskt att halva Vöro varit och handlat blommor av mig! men nöjd var jag ändå, roligt när tiden för omväxlings skull går fort, och när man får träffa lite folk . idag stötte jag också på en gammal vän, Jessica, roligt att träffa henne! men synd att vi inte hann prata mer än några ynka minuter. another time!

var tillbaka i Årvas strax före halv 7, åt mat, fixade mig, och sen kom Adde och hämtade mig, och nu har vi varit ute och kört i lite över en timme . trevligt att få prata av sig, det var en stund sen vi hade quality-time senast. always a pleasure to meet!
Kalle är i Krombi och spelar fotbollsmatch, och borde kanske dyka upp om en timme sisådär. Mange ringde och frågade om vi kanske vill komma med honom och Einar till Jeppis senare, "på en hamburgar å en öl". det låter riktigt gemytligt, tycker jag, så vi ska hoppas min sambo inte har planerat något annat.
imorgon ska jag jobba mellan 8 och 2/3, sen får vi se vad kvällen bär med sig. på agendan: Netti på 2 euros med alla studenter, eller Ollis med halva Vasa.. hmm, jag röstar på nummer ett. synd att det nästan aldrig är jag som får sista ordet!

men nu ska jag rita vidare lite på mitt blivande hus (är inne i en sån period nu igen...), och hoppas att Kalle snart dyker upp. jag är pussgalen! tjohej, ja och ha en bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar