5 juni 2011

haudihåo!

igår var vi ute på lite rajtantajtan, stack iväg till Strandbyn där vi spenderade många trevliga timmar med prat och skratt, sång och gitarr. började traska hemåt strax efter halv 5, men som tur hann vi inte så långt förrän några bekanta grabbar kom emot med bilen, och vi liftade hem med dem.

idag steg vi upp runt 1, åt lite mat, fixade oss, och sen for vi till Kantlax till Citts på studentkalas klockan ½3. åt lite tårta, socialiserade en stund, satt och njöt av det vackra vädret, och efter ca en timme drog vi iväg hemåt. Kalle körde mig hem-hem till Nykaabi, och for sen själv tillbaka till Årvas. och jag lämnades åt mitt öde... nej, men mamma ska skjutsa tillbaka mig ikväll.
hoppade sem på cykeln och trampade iväg till stallet. var ute på en riktigt härlig ridtur med Elli, över 1h. otroligt skönt! nu sitter jag här och fördriver lite tid, ska strax dra på mig mer kläder och återigen hoppa på cykeln, denna gång för att åka ut på årets första tur tillsammans med Anna. det ska bli sååå roligt, vi har inte träffats på jättelänge.. så jag antar turen kommer gå snabbt, när munnen och fötterna går lika hårt. lovely!
ikväll hinner jag väl inte med så mycket förutom att duscha, äta lite kvällsmat och bänka mig i soffan. back to work tomorrow, helgerna låtsas gå snabbt när man jobbar 6 dagar i veckan.. men det kommer ju cash. Kalle sticker iväg till Hesa imorgon på Whitesnake, och sen på lördag ska han till Tammerfors på Sauna Open Air. jag skulle också ha velat se Judas Priest på sin sista turné, no can do this time... buu!
nu drar jag. ha det bra så hörs vi så småningom igen.

1 kommentar:

  1. Sv; Tycker du he? :O Ja sir int en minsta likhet ja men :D

    SvaraRadera