4 juni 2011

detta visste du kanske inte

tänkte skriva ner några "roliga" saker som folk kanske inte visste om mig:

1. jag är läppvårdsfanatiker in i det sista, skulle aldrig överleva en endaste dag utan läppomada eller Bepanthen. föregående har jag också lyckats bli beroende av, även om jag förr bara använde det till natten när jag skulle sova...
2. en av mina stora drömmar här i livet är att åka till Australien en tid, en chans som jag antagligen hade fått om jag gått i gymnasiet. mamma lovade nämligen att bekosta ett utbytesår i landet i fråga.. men mig mutar man inte så lätt! så nu väntar jag på slantar och tid över att åka iväg på en lite längre resa.
3. är otroligt höjdrädd, eller egentligen är det väl känslan av att falla fritt som skrämmer mig mest. t.ex. när jag åker flygplan är jag livrädd när vi lyfter, eftersom jag är rädd för att planet ska gå sönder och börja "glida bakåt". funderade på paraflying/sailing i södern, men det hade nog fått mig att svimma...
4. en annan av mina stora drömmar här i livet, som knappast väldigt många vet om, är att jag hoppas att en vacker dag kunna skriva en eller flera barnböcker. när jag var yngre var en av mina största hobbies att sitta och skriva berättelser, sida efter sida. saknar verkligen det ibland, så jag hoppas jag inom en snar framtid hittar tillbaka till det igen! passar ju kanske också till mitt kommande yrke att skriva barnböcker..

mer än så kommer jag inte på att dela med mig av just nu. borde gå och fixa håret, sminka mig och välja kläder, även om jag inte riktigt vet vad vi ska göra ikväll. var väl egentligen tänkt att vi skulle till Netti, men som ni kanske förstår är jag inte alls på humör.. så vi får se ifall det blir Strandbyn och Uffe & Camillas istället. det gänget har en tendens att alltid få mig att skratta, no matter what!
Einar kom hit nu också, tydligen ska han sova här inatt? och så borde jag sticka iväg till butiken och handla lite drickbart. men först måste jag samla styrka och fejka ett leende . och hänga tvätten, förstås.
ha en bra kväll allihopa! och njut av denna vackra sång:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar