22 juni 2011

chipstajm


nu har jag väntat i en månad, så ikväll är det äntligen chipstajm! Kalle och jag (och hans mami) var just och handlade inför helgen, och då tyckte jag att ikväll blir det film med chips och dipp. för idag har Kalle lovat att vi ska spendera lite quality-time together (lite = MYCKET mer än vad vi gjort de senaste dagarna...). men för tillfället sitter Einar och Mange i soffan tillsammans med honom och spelar Playstation, så vi får se hur det blir med den biten.. svärmor ska i alla fall klippa mig, och sen ska jag ännu duscha, så de har väl en stund till på sig.

i jobbet har väl allt gått ungefär "som vanligt" har haft ganska slöa dagar, och på eftermiddagarna har det varit svettigt. idag hade vi det i alla fall trevligt när vi fick äran att göra 6 planteringslådor. superskoj att välja ut massa snygga blommor och kombinera! om jag själv får säga tycker jag att lådan som jag komponerade ihop blev riktigt awesome.
ni märker, jag börjar bli mig själv igen! orkar inte rulla i självömkan och mitt eget fläsk så riktigt mycket längre.. jag har accepterat att jag är lite på större sidan just nu, och att jag pga. jobb och tidsbrist inte har tid att träna så febrilt som jag brukar. men i augusti när vi flyttar tillbaka till Jeppis ska det bli ändring på den saken, och senast till jul ska jag vara åtminstone nästan mig själv igen. för då mår jag bäst.

men för att gå över till trevligare saker.. (nu är jag nyklippt, men orkar inte gå och duscha!) imorgon börjar midsommarhelgen, och för antagligen sista gången, eftersom vi börjar vi för "gamla", så ska vi till Storsand med tusentals andra glada alkisar. ser framemot det, även om de har lovat regn och miljontals med myggor. men stämningen brukar ju inget ta kål på!
på lördag blir det fest här vid Heikius house, så det finns väl en hel del att förbereda inför det också. men det kommer också bli väldigt roligt, i alla fall om det blir lika mycket folk som förra året.
ja och sen har jag fått min orange klänning från H&M också, men kan inte riktigt avgöra om jag vill ha den eller inte... den är skiiitsnygg, men jag vet inte om jag ser charmig eller tält-aktig ut. haha. bilder kommer väl nån gång när jag får Kalle att fota mig!
trevlig midsommar på er allihopa :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar