6 juni 2011

always somewhere


denna sång får mig alltid att tänka på oktober 2009, månaden när mitt spanas var som värst och Kalle var objektet för mitt dagdrömmeri. vet egentligen inte varför det blev denna låt som alltid påminde mig om honom, men jag antar att det har att göra med dendär bilresan vi gjorde tillsammans med Tossa och Mange, från Vasa till Årvas. lyckligt ovetandes om vad som skulle hända därnäst... i alla fall så är det en av de finaste låtarna som finns, och jag sitter alltid med ett leende på läpparna när jag hör de fösta tonerna. så många fina minnen! och också nu får det mig att sakna min älskling..

annars då? ja jag har som vanligt jobbat 10h idag, vilket följdes av en snabbvisit hemma (nu syftar jag alltså på mitt tredje hem, i Årvas) där jag fick i mig lite mat, böt och packade ihop kläder, och sen hoppade jag i bilen och åkte till Jepo. hoppade på med Sari, for till Nykaabi, och hoppade där på med Zanna och så for vi till Jeppis på zumba. var HEMMA och vattnade blommor och hämtade lite post. det är konstigt hur det fortfarande pumpar en extra gång i mitt hjärta när jag stiger in genom dörren. jag älskar verkligen vårt alldeles egna hem!
zumban var dödstung och svettig och efteråt hade jag mer än gärna kastat mig i en iskall pool om det hade funnits en i närheten. istället fick jag åka den långa vägen tillbaka till Årvas, fixa morgondagens lunchlåda, duscha, betala räkningar och fixa kvällsmat.

Kalle har väl startat från Helsingfors nu, i alla fall hade Whitesnake slutat för ca 1h sen så jag antar han är påväg. vilket alltså betyder att han kommer hem just i min ljuvaste nattsömn, och efter det kan jag inte somna om, och så är jag supertrött imorgon i jobbet, och arg och ilsken efteråt.. får bara hoppas det är fint väder och att jag får med mig K på en cykeltur på kvällen då, så ska det väl reda upp sig! men nu ska jag småningom börja söka mig i säng, så jag orkar med en till jobbdag imorgon. goodnight!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar