1 juni 2011

alltid regn

varför regnar det alltid när jag hade tänkt hitta på något trevlig, en SOLIG kväll? eftersom jag, och antagligen Kalle också, är ledig imorgon, så hade vi smått funderat på att åka till hans villa (sommarstuga för den som inte vet) och övernatta där, spendera dagen där imorgon, och sen komma oss tillbaka till Årvas först till kvällen. men nu regnar det och är kallt och ruggigt ute, så det blev ju till ingenting. men får hoppas att morgondagen är solig i alla fall, så kan vi göra ett litet besök åtminstone.

idag har jag jobbat mellan 8 och 5. en ganska händelserik dag faktiskt, fick sålt en hel massa. men de sista två timmarna var så tråkiga att jag höll på att gå sönder, det bara regnade och jag läste min bok i slow-motion, och inga kunder tittade in. snark. på vägen från Vöro till växthuset satt jag och funderade på en ganska konstig sak, satt och småskrattade åt mig själv för att jag ens kom på det men... varför är Vöråvägen så slingrig krokig och lång? hade det inte varit enklare att dra den rakt, så den blivit 5km kortare? i förrgår höll några gubbar på och asfalterade små gropar, och idag slog det mig när jag såg lappremsorna, att jävlar vad de har haskat på asfalt när de gjorde den vägen, när den är så överdrivet lång. de har haskat så mycket att de bara har råd att sätta små lappar nu i 20 år framöver. hahaha.

nu är Kalle på fotboll och jag har tråkigt. har tittat lite tv (läs: sovit, för det var tråååkigt...), läst bloggar, och inte så mycket mer. vet inte riktigt vad vi ska hitta på när K kommer hem, antar att han inte nöjer sig med att titta film, även om jag skulle känna för det. det allra mysigaste som finns är att titta film när det regnar utanför. eller helst ska det åska också, men då måste man ju tyvärr dra ur tv:n ur väggen. gah. men nog tjatat, ska spana in lite fler klänningar inför bröllopet. och sen kanske jag sätter upp lite bortglömda bilder.
obs K-A-N-S-K-E . denhär datorn är så ofantligt slö bara! tjoo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar