16 juni 2011

åh du ljuva sommar

det är dagar som dessa som jag önskar att jag var ledig, steg upp sent på förmiddagen, drog på mig bikinin, tog vattenflaskan i handen och ipoden i öronen, och lade mig i en solstol. sen tar jag glasspaus, och på kvällen åker jag iväg på en härlig cykeltur. och lyssnar på Där gullvivan blommar. sommarfeelis utan dess like!
men istället svettas jag i ett 35-gradigt växthus och plockar bort dåliga kvistar från blommorna och sorterar Tagetes i färgordning, bara för att jag inte har något bättre för mig. livet är inte rättvist alla gånger! får väl trösta mig med att jag tjänar en hel del slantar i alla fall.. och att jag fick åka till Årvas och leverera mera blommor idag = mycket svalare och bättre än i växthuset, och dessutom fick jag köpt mig en glass till tillbakaresan.

nu har jag ätit och satt igång diskmaskinen (åh vad ja kommer sakna den när vi flyttar hem igen!) och ligger här i Kalles säng och tar det lugnt. borde egentligen packa inför helgen, men jag orkar verkligen inte. resten av gänget är i Jepo på talko, så jag får väl vänta nån timme till innan någon av dem är hemma. föreslog åt K att vi ska åka och simma, så jag hoppas att han fortfarande är ivrig när han kommer.
sen imorgon bär det av till Helsingfors då! får verkligen hoppas att det inte är så jättevarmt, om vi ska trycka oss 5 personer i en relativt liten bil, en ca 6 timmars resa... jaja, good luck to us!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar