3 maj 2011

tisdagens

imorse steg jag upp med fel fot först. denna dag började alltså som en usel dag, och har sen bara blivit värre och värre.
trampade iväg till skolan till ½9, vi började med barnlitteratur och analyserade faktaböcker för barn, ganska tråkigt, men samtidigt också lite ledsamt när det var sista lektionen i det ämnet. jag tyckte i alla fall att det var intressant! för den som inte vet så är en av mina stora drömmar att en vacker dag skriva en alldeles egen barnbok.
fortsatte sen med rörelse. vi fick veta lite mera om mini-olympiaden, och sen övade vi lite lekorientering. skuttade runt i rummet, ritade kartor som vi sen skulle följa, osv. sen blev det matrast och vi mumsade i oss höns & ris.
sista lektionen hade vi musik, presenterade våra grupparbeten. vi som hade om Benny Törnroos var först ute, och det gick väl helt okej. lite mera kanske vi hade kunnat satsa men, bara vi blir godkända är väl allt frid och fröjd. slutade ½3.

nu sitter jag här hemma och grubblar. vet inte när Kalle tänkt komma hem, trodde han skulle sluta 1 eller 2 idag men... tydligen inte.
dagens planer är i alla fall att gå ut på promenad med Tees, och sen helst dansa lite zumba också. och jag är fortfarande sugen på lösglass, eftersom jag inte fick någon igår trots att det var lovat så. nåja, kanske jag klarar mig någon dag till.
sen måste jag ännu berätta om dagens mest actionspäckade happening i skolan. vet inte om jag nämnt det sådär direkt, men det var ju lite strul här för cirka en månad sedan med hur det skulle bli med södernresan, varför jag egentligen ska åka iväg "mitt i läsåret" osv. i alla fall så blev några lärare arga på mig, och jag sur tillbaka när de pratade bakom ryggen på mig. nu fick jag då ännutill höra (efter att vi för en MÅNAD sedan rett upp allting) att en av lärarna i fråga hade berättat om fallet (utan att nämna mitt namn, men i alla fall) åt en annan klass. jävligt sjysst. tycker det är ganska respektlöst att göra så och sen ännu skylla ifrån sig.
mer än så tänker jag inte säga för då läser någon som inte borde detta och blir FITTI på mig för att jag inte kan hålla min stora mun stängd. det ända jag tänker säga är: varför strö salt i såren?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar