11 maj 2011

nu drar vi!

om exakt 7h och 7min lyfter vårt plan från Vasa, och vi drar iväg till Alanya. kommer bli en ganska tung natt, eftersom vi landar först runt 12 på natten, och sen tar ännu bussturen ca 3h. så runt 4 på morgonen borde vi få checka in på hotellet, och slänga oss i säng. hehe, någon annan som tror det blir sovmorgon imorgon, innan vi växlar pengar och handlar?
fick också veta att Belinda och hennes pojkvän kommer på samma flyg, och deras hotell ligger inte heller speciellt långt borta från vårat. så kanske vi får lite sällskap nån dag/kväll! visst är det roligt att vara på tumanhand, men det kan bli lite trist i längden. imorgon får vi också traska iväg och träffa grabbarna på EFE. längtar verkligen efter den goda pizzan som finns där!

för övrigt så var jag i skolan mellan 9 och ½12 idag, vi gjorde presentationen om Kulturtorget, som vi ska ha nästa veckas torsdag, alltså första dagen jag är tillbaka. på morgonen planerade vi också inför Miniolympiaden, så nu har jag det ur världen, och kan lugnt framföra det på fredag nästa vecka.
när jag kom hem så krympte jag mina kläder, och packade det sista. återstår ännu att duscha och fixa mig, äta lite mat (jag är jättehungrig, men har inte lust att äta eftersom jag är så uppspelt), och sätta ner de allra sista grejerna i väskan, dvs. alla toalettgrejor som jag ännu inte kunnat packa.
Kalle kommer hem 4, och då blir det att fort som tusan styra kosan mot Årvas, flytta över K:s grejer i hans resväska, kanske slänga i oss någon smörgås, och sen kör svärfar oss till Vasa runt ½6. efter det är vi on our own! fasen vad skönt det ska bli, ni fattar inte!!! längtar så otroligt.

så nu blir det inget bloggande på en vecka, men ni ska ha det så jättebra allihopa :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar