2 maj 2011

no niin

nu är jag tillbaka efter min efterlängtade helg på Kemora! tror det blir allra enklast att jag sätter upp bilder och skriver om en dag i taget, annars lär ni få plågas av ett tio kilometer långt inlägg, som ingen ändå orkar läsa... men det tar jag lite senare, när jag har lite mer ork och fått in bilderna på datorn!

idag trampade jag i alla fall iväg till skolan till ½9. vi började med barnlitteratur, satt i grupper och diskuterade två böcker. intressant eller inte vågar jag inte svara på men, det gick väl.
fortsatte sen med bild & form, idag gjorde vi smycken. jag var inte speciellt skicklig på att böja den förbannade aluminiumtråden (?vet inte vad det var?), men det fick så lov att duga!
tog meeting med basgruppen och diskuterade lite vad vi har kvar att göra inför Kulturtorget, och blev lättade när vi insåg att det är inte hemskt mycket det. Hanna, jag och Linn åkte iväg på roadtrip till Permo daghem, där vi lämnade våra infolappar och träffade barnträdgårdsläraren som ska komma med sin grupp. åkte på lite sightseeing på vägen hem, och sen slutade vi runt ½1.

nu sitter jag här och väntar att Kalle ska komma hem. han har lovat att bjuda mig på lösglass på torget idag, och eftersom jag inte har ätit något annat än frukost ännu, så längtar jag oerhört. ganska smart att ersätta mat med glass, I know...
sen blir det att åka till Lidl och veckohandla, och sen är det tänkt vi ska hälsa på mamma på sjukhuset också, hon har varit där sen i fredas och eftersom jag inte varit hemma har jag inte kunnat göra annat än att prata med henne i telefon. läkarna vet inte riktigt vad hon har för fel, men i alla fall har hon ont i ryggen och har haft hög feber, det verkar vara något med njurarna. hoppas det blir bättre snart! så har jag förstås zumba ikväll, men något annat har jag inte inplanerat denna måndag. som vanligt; vi får se .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar