9 maj 2011

new


ifall någon är intresserad hur jag ser ut som nyklippt, så erbjuder jag er härmed dessa två bilder. bara för att jag har en webcam som visar frisyrer femtio gånger bättre än min kamera. haha.
och för en stund sedan åt vi mat, ooh vad gott det var! grillbiffar samt egen klyftpotatis blandat med morotsstavar och lökbitar, blandat i olja och kryddor. sen var jag till K-market och handlade, och vi fick toffeeglass till efterrätt. annars "bantar" jag, men glass tänker jag banne mej inte sluta äta!
och ja, påminn mig om att inte åka och handla till något annat ställe än Lidl i framtiden. det blir ju sjukt dyrt! alltså vi brukar vanligtvis veckohandla för 20€, och vid Lidl blir det två fulla kassar. idag handlade jag för 21€, och det var 3 mjölk, en ost, en burk tonfisk, ett glasspaket och skavsårsplåster, typ. iofs kostade sistnämnda nästan 7€, fattar inte vem som har råd att ha skavande skor om det ska vara sådär dyrt... men till resan så behövs det ju, om vi ska överleva alla promenader. och speciellt jag med nya ballerinaskor och sandaler!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar