10 maj 2011

kulturtorget

... är avklarat, och nu återstår bara att presentera nästa vecka! så himla skönt att vi har fixat det nu, känns som om allt ramlat från axlarna. det gick faktiskt riktigt bra, inga större missöden, allt flöt på riktigt bra och vi fick inte ens så farligt mycket kritik . superroligt att äntligen få jobba med riktiga barn, och inte bara de vi får läsa om i böckerna. en rolig me tröttsam dag. efter att vi hade städat och fixat undan så åkte vi iväg in till stan för att äta på Subway, alla utom Hanna som tyvärr inte hade passligt att stanna längre . gott, och en bra avslutning på detta projekt.

nu sitter jag här och chillar en stund, innan jag ska byta kläder, hoppa i bilen och åka hem-hem till Nykaabi. ska ta ut Elli på en sista tur innan resan, vädret är verkligen på min sida idag! så himla skönt, + 19,4 grader visar termometern.
ikväll ska jag tvinga Kalle att packa, vilket jag också själv ska göra, eller det som återstår. sen måste vi tyvärr städa här också, annars har vi 5cm damm överallt när vi kommer hem... det negativa med att ha en lägenhet utan ventilation, och svarta möbler!
ikväll blir det äääääntligen Fast Five på bio, Tossa kanske också kommer med oss, om hon hinner. ser framemot det, har väntat på den filmen länge. Vin Diesel.... mums!
imorgon är det dags! 19:40 åker vi från Vasa, TJOHOO : )


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar