2 maj 2011

kemora-lördag

blev en riktig sovmorgon för oss, vi stack iväg från ABC först klockan halv 9. hade lämnat Kalles bil i Kemora, så vi satt på med svärmor & svärfar denna dag (satt på hem med Glenn & co. på fredag). kom fram runt 10, K visade upp bilen, och sen blev det som vanligt frukostdiskussioner osv. tävlingarna började 10, men klassen som Kalle och co. skulle vara med i började först 1, så vi fick titta på en bra stund. och frysa, fy tusan alltså. det var soligt och fint, men blåsten kom man inte undan. under dagens lopp fick jag faktiskt lite färg i ansiktet! men förstås hade jag runda vita ringar runt ögonen, där solbrillorna suttit...
gjorde i princip samma saker som dagen innan, det ända som var annorlunda var att vi budade innan vi åkte hem. tyvärr blev det inga bilar denna gång, lika otur som alltid!
det tog en stund, men runt 7 stack vi iväg hemåt. stannade igen vid Neste i Edsevö, fast denna gång hade vi underhållande sällskap i vårt lilla sällskap, och så käkade vi hamburgare istället för pizza. racinglivet är så onyttigt så jag blir illamående!
när vi kom till Årvas så böt Kalle och jag om, och for sen ut på byn och titta omkring oss. de flesta var vid lokalen, där det var vappenkalas. fulla ungar och mycket oljud, kändes inte riktigt som något för oss. så vi åkte hem igen runt halv 11, tittade lite tv, och gick sen igen och sova före 12. wohoo vilken festlig vappen vi hade!
såhär gick det:
både Kalle och Martin fick köra sina 2 heat, och klarade sig så bra att de steg vidare till söndag.

här följer sen några bilder från dagen, ingen särskild ordning på dessa heller:

gubben i starten, nästlängst till vänster, nr. 160.

Martin i den rödsvarta lilla Peugeoten, nr. 194.

Kalle laddar upp! nytt för i år är Nascar-nätet man måste ha om inte förardörren har originalinredning.

... och laddar ner. bilen kokade igen, efter varje gång!

Kalle som fjärde, kämpar hårt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar