2 maj 2011

kemora-fredag

väckning strax efter 5 på morgonen, gaah! vilken tur att jag i alla fall hade varit så smart att jag packat alla kläderna och ställt fram färdigt. käkade frukost, gjorde oss i ordning, och sen hoppade jag och Kalle i hans bil, och joinade resten av kön som ringlade iväg till Vetil.
kom fram till Kemora runt halv 8, och fick börja med att gå och anmäla oss, besikta bilen, samt packa på oss massor med kläder. sen blev det förstås frukostpaus med semlor och varm kaakao.

under dagens lopp hände detta:
jag körde i damklassen, Kalle och Martin i EVK (för framhjulsdrivna kardanbilar, EtuVetoKardaani). vi tittade på när andra körde, åt smörgåsar & korv och drack mjöd. gick omkring på området (traskade nog några kilometer per dag, vågar jag påstå) och tittade på olika bilar och pratade med folk.
hittade inga bilar att buda på, så när vi packat ihop våra grejer och började styra kosan hemåt igen var klockan inte mer än halv 7. skönt att det inte blev så lång dag! var slut i benen ändå... stannade vid Neste i Edsevö och käkade pizza innan vi kom oss tillbaka till Årvas.
var så trötta så vi tittade bara tv en liten stund, innan vi sökte oss i säng nångång runt halv 12.

såhär gick det:
alla får köra 2 heat (två gånger, tillsammans med 5-6 andra), vilket jag gjorde. blev fjärde och steg till välierä 2, och fick alltså köra en tredje gång. blev tyvärr bara 5:e och slapp inte vidare...
Kalle körde sina 2 heat, men slapp inte vidare, och Martin likaså.

här följder då några av fredagens bilder. tyvärr satte jag in dem hit i fel ordning, orkar inte ändra.. men det får ni leva med:

Kalle & Klaus och vår ständigt kokande bil.

börjar bli nervös!

där kommer jag i kurvan före den långa raksträckan, tyvärr blev jag omkörd i nästa kurva... morr!

yippeee! här går det undan.

såhär fin bil hade vi.... till att börja med. nu har Kalle bucklat den :(

och såhär glad var jag att få åka ut på banan igen!

hela teamet fick ta sig en titt på vår kokande bil efter att jag hade kört.

godmorgon världen! Martins Peugeot och vår Ascona.

1 kommentar:

  1. Sv; Oj sori, kommentarin hadd hamna i skräppostin!
    Ja kan int lova att e hindar koma ti 10.5, eftersom demde paketen bruk ha en tendens att fastn i postin, men förhoppningsvis hindar e entå! :) Ja beställer an nu i alla fall, så hör ja åv me så fort an komber! :)

    SvaraRadera