9 maj 2011

I'm back

pust och stånk och stön vad jag är trött och slut idag! huvudet värker, kroppen säger emot, och jag har lust att göra absolut ingenting. ändå så har jag en tusen kilometer lång lista med saker jag verkligen borde göra undan nu innan resan, det blir så stressigt sen den sista veckan om jag inte fixar det mesta nu, främst skolarbeten alltså.
idag har vi varit otroligt länge (för oss som är vana med 2-3h/vecka) i skolan, mellan ½9 och ½4. har grejat på det sista inför Kulturtorget, och gjort lite sista minuten-ändringar. dessutom fick vi bekymmer och därför kom nog huvudvärken, tror jag. sen har vi haft rörelse, idag hade vi friidrott på sportplan. otroligt skönt att vara utomhus, men jag och idrott... tja, nej tack.

nu sitter jag här och undrar om jag kanske borde fixa ihop lite mat. pappa hade skänkt oss grillbiffar, men vi har ju ingen grill. så det blir alltså stekta grillbiffar idag. sen borde jag åka och handla lite, har några grejer kvar på vår reselista, och sen behöver man ju alltid mjölk och sånt. klockan 8 blir det zumba, och ja, grabbarna skulle väl titta ishockey här också 5-tiden, så ingen ro och rast för några skolarbeten här inte ...
har ni inte hört det värsta ännu så kan jag också informera om att vi MÅSTE städa innan vi åker nånstans, och helst ska det hända ännu ikväll. fiffaaan asså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar