5 maj 2011

godkväll

jag var (tyvärr) inte färdig med bloggspammandet för ikväll, här kommer ännu ett inlägg! tattadaaa...
Kalle ligger och snarkar på soffan. för 5 minuter sedan tittade vi klart sista avsnittet av Harpers Island, jag gick och förde bort våra koppar i köket (3m dit), när jag kom tillbaka sov han. haha, sötto! så nu passar jag på att blogga innan det blir tandtvättning och sen ska jag försöka släpa honom i säng.
imorgon är jag som tur ledig, så jag ska ta sovmorgon, ah vad skönt. det ända jag behöver göra är att packa väskan inför vår Åbo-resa, samt för helgen överlag, och sen ska jag försöka hinna till Siwa i Kråkholmen, för att hämta ut mitt Ellos-paket. det tog minsann en stund! dessutom lär det inte vara alla saker jag beställt heller, så får se vad paketet innehåller.

idag var jag hemma i Nykaabi sålänge grabbarna spelade i Kantlax. var ute på en skön kvällstur med Elli, verkligen härligt. även om underlaget inte var det bästa för fröken så tog vi oss några sköna galopper. sen dressyrade jag på hemvägen, för att kompensera för att jag inte hann med zumba idag... magmuskelträning hursomhelst, right!?
hann också träffa Tossa en sväng, hon stack sig in till Heikkiläs house, och vi fick diskutera lite . om allt går som vi tänkt oss så sticker vi iväg på bio på lördag, för att se FAST FIVE, jeeeee! jag blev så lycklig idag då en klasskamrat påminde mig om att den faktiskt haft premiär nu. alltså Vin Diesel, mums.
blev också väldigt glad häromdagen när en av våra "vänner" (en av servitörerna vi blev bra bekanta med ifjol) från EFE-restaurangen i Alanya hade skickat att han väntar på att få träffa oss. det gjorde verkligen min dag, så himla roligt att någon faktiskt ser framemot att träffa en. bara 6 dagar kvar!!!

men nu ska jag väcka min snarkande gubbe och krypa till sängs. godnatt, och ha en bra helg allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar