5 maj 2011

en torsdag som denna...

... fick jag sova en halvtimme extra, och trampade iväg till skolan tills klockan 9. vi i basgrupp 2 var aktiva och fixade och grejade inför Kulturtorget, det börjar verkligen ta sig nu! på måndag har vi i princip bara kvar att arrangera allting, både fysiskt och psykiskt. det blir nog bra dethär! om alla engagerar sig den sista biten...
hade bild & form emellan också, då fick vi göra inredningsbollar och smycken igen, skoj.! denhär gången gick det bättre också. var och äta emellan också, och sen slutade vi runt 2. Mia, Jenny & jag for in till stan, till SIA på varsin lösglass. mmmm, äntligen! så gott det var, men jättesmå bollar. hade ju varit lika bra att handla ett helt paket, 3.50€ som jag blev tvungen att betala...
sen gick jag in till HalpaHalli för att se om de skulle ha något genomskinligt band, typ fiskelina, men jag tyckte inte jag behövde 750m av det till att hänga upp mina bollar... istället fyndade jag en tårt/kaklåda för endast 3€! det hade lossnat lite plast i kanten och de sänkte då priset från 13, som den från början hade kostat.

nu sitter jag här och väntar på Kalle, när han kommer blir det väl bara att byta om, och sen sticker vi söderut. K:s band, ska öva i Kantlax, och själv styr jag kosan hem-hem, för en liten ridtur med min kära Elli. it's been a while!
sen har jag fortfarande inte bestämt mig, om jag ska åka med till Åbo imorgon eller inte. först fick jag tydligen inte åka med (eller tja, K frågade inte mig i alla fall, och blev sur när jag sa att jag också vill med), men nu när de tydligen ska åka med husbil, och Tonis Ellen också ska med, då duger det? känns lite som om jag borde stanna hemma, bara för att... men nog vill jag också till Åbo, och nog vill jag höra dem spela! så jag antar det blir en tripp söderut imorgon.

min inredningsboll, som nu hänger i sytråd. den väntar ännu på sin vita och svarta partner.

kaklådan jag fyndade, perfekt till bitar, småbröd eller varför inte en låg smörgåstårta.

smycket jag gjorde idag, ett litet spöke! visst fint?

och sen inredningsbollen på nära håll. så enkel att göra, och så snyggt blir det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar