25 maj 2011

alanya dag 6

steg upp halv 10, och packade lite smått ihop sakerna. sorgligt att det var sista dagen, REDAN. traskade för att möta upp Belinda och Janne, och sen gick vi iväg den lååånga vägen mot beachen. tog en paus vid Efe, där vi äntligen träffade på Serkan, som var lika glad att se oss som vi att se honom.
efter en stunds traskande kom vi oss sen till stranden, inte den vi först hade tänkt oss, utan ett ställe som hette Moonlight beach och erbjöd gratis solstolar. där spenderade vi sen några soliga och sköna timmar genom att steka, bada, spela kort och diskutera. Kalle och jag hann också ta oss varsin liten munsbit däremellan.
runt ½5 började vi få nog, och traskade återigen den långa vägen tillbaka. åt Dondurma glass, världens godaste, och sen tog vi avsked av Belinda och Janne. de jävlarna som ännu fick stanna en vecka till! duschade och fixade oss när vi kom tillbaka till hotellet, spelade kort och käkade färska jordgubbar, mm.
på kvällen tog vi taxi ti Efe, där vi sen spenderade vår sista kväll. definitivt godaste maten dittills på resan, och roligt att diskutera med Serkan en stund igen. sen traskade vi tillbaka, även om vi hade tänkt ta taxi.. pengarna räckte nämligen inte till! packade det sista, spelade kort, och sen gick vi och sova. jag var ledsen :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar