25 maj 2011

alanya dag 2

började dagen runt ½11, skönt att få ta lite sovmorgon. till vår besvikelse var det fortfarande mulet ute, men med en gnutta hopp om att solen skulle sticka fram under dagen. vi käkade frukost och fixade oss, och sen stack vi iväg på en promenad igen. gick förbi (eller tja, försökte) ett ställe som hette Norden, dit en av servitörerna bjöd in oss på en liten välkomstdrink. lovade att vi skulle komma dit på kvällen, och fortsatte sen vår resa. gick en bit längs strandpromenaden, och visst tittade solen fram tillslut! då blev det bråttom att skynda sig tillbaka till hotellet för att ligga och steka en stund. ooh så skönt det var, men musik i öronen och solen i ögonen.
tyvärr varade det inte så många timmar, och runt 4 var solen inte så varm längre, så vi gav upp. gick på promenad igen, och hittade ett litet ställe där vi åt varsin döner-rulle. supergott! sen tillbaka till hotellet, spelade kort och tog det lugnt bara, duschade och gjorde oss i ordning inför kvällen.
hade skickat och frågat Belinda om hon och Janne ville hänga med till Norden, och det ville de gärna. så vi gick för att möta upp dem (de bodde ca 1km från oss), och sen tog vi oss till restaurangen. åt supergod mat och hade det riktigt trevligt med drinkar, diskussioner, och förstås dansshow av personalen! det hör ju lite till när man är i södern, antar jag...
de tyckte så mycket om oss att vi fick en gratis fishbowl, inte illa! och vi tyckte om dem så mycket att vi lovade att återkomma nästa kväll.
efteråt tänkte vi hälsa på våra vänner på Efe, och vi gick den långa vägen dit, ganska berusade ännutill. tyvärr visade sig att det var stängt för kvällen, så vi gick över gatan till Theo's place på lite drinkar, innan vi sökte oss hem med taxi. en riktigt rolig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar