9 maj 2011

åbo


på fredag klockan 3 befann oss jag och Kalle på parkeringen vid MiniMani i Vasa. därifrån åkte vi då tillsammans med Toni & Ellen, Benni, Benny och Citt iväg med Attianeses husbil, till Åbo.
resan tog lääänge, eftersom bilen tydligen var världens slöaste och just och just gick i 80. Kalle var duktig och körde hela vägen, vi pausade 3 gånger. satt och drack lite, lyssnade på musik, pratade och sjöng, helt trevligt.
kom oss fram till Åbo på kvällen nångång, började med att åka och titta var stället låg där grabbarna skulle spela med bandet. de körde lite soundcheck, och sen åkte vi och inkvarterade oss i Ida & Lissos lägenhet. tänka sig att hela gänget rymdes dit! gjorde oss i ordning, drack lite mera, och sen tog vi bilen tillbaka till Faust. lämnade sen där den och traskade hem på natten.
spelningen var helt lyckad, publiken lyste kanske lite med sin frånvaro, men duktiga var de i alla fall! Ellen agerade fotograf och jag fick sitta och digga, hehe . sen fortsatte vi kvällen på samma ställe, lyssnade på de andra banden och hinkade i oss lite drickbart.
skulle ha varit en perfekt kväll, om det inte var för avslutningen när vi kom hem; Kalle & Benni skulle och bada bastu... klockan 5 på morgonen! förstås blev min kära sambo så full att han däckade, först i bastun, och Benni fick släpa ut honom, sen ännu naken mitt på golvet i vardagsrummet, och jag fick tvinga honom med våld till sovrummet. lika trevligt som vanligt alltså.

på lördagen steg vi upp onödigt sent, käkade frukost, några gick för att hämta bilen, sen packade vi ihop, tog det lugnt en stund, och efter 3 styrde vi kosan hemåt igen. en mycket konstig resa, jag var sur och tvär och aggressiv och alla andra var irriterande, typ. vi stannade några gånger igen, var i Pori och käkade och efter det blev jag i alla fall på lite bättre humör. tyvärr höll det inte i sig så länge. var tillbaka i Årvas runt ½10-10, och så hade vi tänkt åka ut på byn och titta, men det orkade vi inte. så vi tittade tv och tog det lugnt bara, mycket skönare.
söndagen blev också lugn, steg upp, svärmor friserade mig medan Kalle låg i solariet, och sen åkte vi till Tesses café på morsdagslunch klockan 2. supersmarrigt var det! sen åkte jag hem, for och rida (hade lite bråttom så Nina fick lov att mocka, tur att hon hade passligt!), och sen vidare till Jeppis för att hälsa på mamma. sen var jag så ivrig inför resan, så jag packade allt som gick att packa, nu är det inte mycket kvar alltså! sen dansade jag 40min zumba, duschade, åt kvällsmat, och så tittade K och jag sista avsnittet Fringe. jag satt och störttjutade, och bättre blev det inte när det slutade som det gjorde, och när jag insåg att det kan vara upptill ett år innan nästa säsong börjar. surt!

och ursäkta för längden på detta inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar