15 april 2011

war of the telefonoperatörs

idag är det fredag, och jag är ledig hela dagen. ändå vaknade jag första gången runt ½10, när jag fick meddelande från Saunalahti, de var tydligen besvikna på mig när jag håller på att byta operatör, och erbjöd något bättre åt mig. jag somnade om, och funderade inte destomer på det. klockan 11 skickade TeleFinland att mitt abonnemangbyte har misslyckats, och att jag kan ta kontakt. jag hann bara stiga upp ur sängen, gå på wc, och så ringde de från Saunalahti. en besviken tjej sade att hon "har hört att du ska byta operatör, varför?". jag visste inte om jag skulle fnissa febrilt eller börja småsnyfta. i alla fall så visade det sig alltså att mitt byte till TeleFinland inte hade funkat för att abonnemanget står i pappas namn... så tanten från Saunalahti gav mig ett bättre erbjudande: 1000 meddelanden + 500 minuter gratis för 9,90€ i månaden. dessutom skulle hon personligen kontakta min pappa och fråga om ett abonnemangbyte var okej för honom.
ni kan ju gissa om jag har suttit här och skrattat! ser bara framför mig hur Saunalahti och TeleFinland står med Darth Vader-svärd och fajtas.... hahahaha!

nåja, eftersom jag är ledig idag tänker jag göra absolut ingenting, förutom att smälla i mig lite av gårdagens mat (Kalle hade tydligen inte någon inspiration till fin, lyxig mat, så jag fick tacokryddat maletkött med ris...), och baka en kladdkaka.
det var ju tänkt att jag skulle göra karriär som pizzabagare idag, men det flyttades till nästa veckas lördag, eftersom det är marknad här i stan nu i helgen. vi tänker ta oss en sväng dit när Kalle slutar efter klockan 2. idag tänker vi också stanna här i Jeppis, eftersom K har fotbollsmatch här imorgon.
det är första gången på väldigt länge som vi är här en fredag! och vad gör man i Jeppis på fredagar? inte så mycket, antar jag. så vi funderade på att kanske åka på bio, ifall vi hittar nån bra film.

sen tänker jag ännu fråga, är min font läsligare nu? vill gärna ha en font som är lite "handskriven", men jag är medveten om att den förra var lite väl... så nu hoppas jag att det är bättre . have a nice day!

4 kommentarer:

  1. Jo nu är den läslig :)

    SvaraRadera
  2. Om du vill, och orkar och har lust, så får du gärna lägg åpp sega rutor recepti jär på bloggen din :)

    SvaraRadera
  3. he kan ja no bra göra! :)

    SvaraRadera