19 april 2011

tisdag?

ja, tydligen är det tisdag idag, även om jag febrilt försöker intala mig själv att det är måndag. nåja, bättre den vägen, så blir det ju påsklov fortare! har bara skola imorgon och sen är vi lediga, ah.
idag har det varit bitter och inåtvänd-dagen, minsann. började med när jag, försenad som jag var, skulle till skolan och insåg att jag hade punktering (eller så var hjulet tomt, hann inte se efter) på cykeln. bara att åka hissen upp, hämta bilnyckeln, och åka de futtiga 800 metrarna till skolan. i detta vackra väder, ännutill. kändes ju bara dumt... som om jag vore världens lataste människa!
sen hade vi en otroligt sövande och tråkig skoldag. det ända som förgyllde var att vår basgrupp för en gångs skull kommit igång bättre än alla andra med planeringen inför kulturtorget, och vi fick ta ett lite kortare "möte" idag. men sen finns det ju ännu rum för förbättring...

åkte iväg in till stan när vi slutade runt ½1, lånade lite böcker på bibban, lättare sagt än gjort! tänkte ju aldrig hitta de förbannade Topelius-böckerna, gah. sen hem, hade otroligt varmt och var hungrig och trött, kände hur frustrationen steg i kroppen.
Kalle och jag hoppade i bilen och åkte till Lidl för att veckohandla, vilket tärde ännumer på mina nerver.. tog inte så länge, åkte hem, och sen hade jag förstås ett berg med kläder att plocka i skåpet efter helgen, samt ett berg med disk att fixa. SUUUUUCK.
slutade med att min stackars sambo fick ligga bredvid mig i sängen och lyssna på mitt gnälliga, eländiga humör. vilken tur att han inte släppte sina nerver, utan pussade och kramade mig och gav all sin kärlek istället. så nu är jag på mycket bättre humör, tack gubben <3

återstår bara att fixa mat så småningom nudå, jag har bara ätit babymat, en morot, en skål chokomoons och en banan idag så.. korvsås och potatis(mos?) hade jag tänkt mig ikväll. sen ska jag tvinga K på en promenad i detta underbara väder! skulle egentligen ha velat åka på cykeltur, men det får jag bara drömma om nu, min stackars cykel!
i afton vet jag inte, åtminstone ska jag dansa ett pass zumba, och så kanske vi tittar sista delen i den nya miniserien vi kollat, The Triangle. den var faktiskt riktigt bra, hittills i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar