28 april 2011

soliga torsdag

soligt, igen, åh så härligt! och kan ni tänka er vilken lycka jag känner just denna torsdag, eftersom det bara är EN YNKA DAG kvar tills jag får sätta mig bakom ratten på Asconan och sladda på Kemora-banan! det är livet det.
idag steg jag upp och trampade iväg till skolan till ½9. vi började med bild & form, idag fick vi göra inredningsbollar, det var skitkul. fast jag hann bli lite frustrerad också... sen fortsatte vi i basgruppen och gjorde tack-kort och namnlappar till Kulturtorget. gick och äta, ärtsoppa idag, woo... fick avreagera oss en liten stund! Linn, jag och Hanna fixade lite på presentationen i musik som vi har nästa vecka, och sen fortsatte vi med barnlitteratur, och resterande gruppen presenterade sina författare. blev klara så fort så vi gick gå tidigare idag.

slutade 2, så nu har jag kommit mig hem. K har redan farit till Årvas, det var tänkt att han skulle fixa klart bilen, men han skickade just meddelande att det hade svärfar redan tagit hand om, surprise, surprise. han kan ju bara inte låta bli när det finns något att göra...
själv har jag tänkt sitta här och unna mig lite "slö-tid" ca en halvtimme, sen ska jag packa grejerna inför helgen, äta lite mat, och så MÅSTE jag göra undan några skolarbeten. åtminstone bild & form, som tydligen ska vara inlämnad nästa veckas onsdag. och sen några av uppgifterna till mediekultur, som det fanns en hel del av. och så betala räkningar.....
sen ska jag på zumba 18:45, och efter det blir det bara att duscha snabbt och sen styra kosan söderut. imorgon gäller det, sticker väl iväg tidigt på morgonen! ha en bra helg allihopa : )


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar