26 april 2011

rainy tuesday

sommarvärmen är slut (ingen är väl förvånad över det heller..) och regnet har hittat denna lilla stad. det är rätt mysigt, tycker jag.
steg upp före halv tio, fixade mig, hoppade i bilen, och åkte på zumba. skönt att få börja morgonen med att träna! kanske är det något jag borde börja med på heltid... om jag hade tid, vill säga.
kom hem igen efter elva, duschade, plockade helgens kläder (en stor, fet jäkla hög) i klädskåpet, och sen satte jag mig här och snookade runt.
egentligen borde jag redan ha börjat på med ett arbete i musik, eftersom boken ska vara inlämnad imorgon. men jag orkar verkligen inte just nu, så jag antar det får bli ikväll istället, när Kalle ändå sitter och spelar Playstation och jag inte har något att göra. idag är det också tänkt att vi ska städa, weei. sen måste vi ju förstås också handla, men jag tror inte det är så mycket, eftersom vi kommer att åka till Årvas redan på torsdag. så antagligen blir det bara något smått.
för den som har missat så är det ääääntligen dags för varmans i helgen! Asconan är så gott som färdig, det ända som fattas är startnumren och reklam, som vi kan fixa på torsdagkväll när vi har allt på klart. sen måste jag ju förstås också packa kläder för alla väder, man vet ju inte ifall det blir +20 och solsken så man får gå i bikini, eller om det blir som ifjol, +2 och isande vindar, inte ens vinterjackan räckte till... det lär väl visa sig!
sen börjar ju också vår södernresa (yippee!) närma sig, så jag ska börja skriva lista på allt jag behöver inskaffa, osv.
men nu... lite yoghurt i magen, och sen norsk kurslitteratur och vad musikalitet betyder för mig. baaah.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar