20 april 2011

påsklovet är här

japp, nu har jag påsklov, ända fram till onsdag. sååå skönt! åkte iväg till skolan till halv nio, vi hade bild & form (gjorde klart våra handdockor och spelade teater med dem), sen kulturplanering. vi har bara små detaljer kvar, är otroligt stolt över vår annars så slöa basgrupp! lovely.
gick och äta och satt och diskuterade politik och andra intressanta händelser... sen åkte jag iväg mot stan klockan 12. hämtade ut mitt mystiska paket från posten (hade fått en lapp men visste inte av något som jag skulle ha beställt?), och det visade sig att det var en film. vilken har jag ännu inte tittat efter, men jag antar det är den nyaste Saw. sen var jag och handlade tulpaner och påskgodis från K-market, samt lite reavaror från Tiimari: två äggkoppar och en söt lite gul kyckling.

nu sitter jag här och har tråkigt, Kalle kommer hem först om 3h, och såå länge tar det inte att fixa maletköttbiffar... så nu funderar jag om jag ska 1. titta nån film, 2. börja på med något skolarbete/göra klart Topelius, 3. spela Mario, eller 4. äta upp allt godis så inte Kalle får något. tror det sista är uteslutet, om jag vill åka till Turkiet om TRE VECKOR. huvvadåda vad jag får kämpa nu efter påsk...
men nu ska ni få se dagens bilder, eftersom jag inte har något vettigare att erbjuda.

på köksbordet. hade egentligen velat ha rosa tulpaner, men det fanns inte... dessutom är väl gula lite "påskigare"!

lilla Gullefjun som fått flytta in på tv-bordet.

en "skål" som Kalle fick av sin moster i födelsedagspresent. passade bra till tv-godis!

började skratta så himla mycket imorse när jag tänkte på hur jag ser ut innan jag har fixat håret eller sminkat mig... så nu får ni också skratta! (syns kanske inte så bra men)

sen var jag ju också tvungen att ta en bild hur jag ser ut "efter", men det blev först när jag kom hem, kanske inte såå fräsch..

och som vanligt när jag tar fram kameran försöker jag få nya fina bilder, men lyckas aldrig!

ja... ni ser ju!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar