11 april 2011

LCHF eller inte?

i helgen väcktes en tanke i mitt huvud: att jag skulle köra LCHF fram till påsk. är väldigt trött på mina matvanor för tillfället, jag börjar på riktigt må illa när jag tänker på vad jag stoppar i mig nu som då. för att inte ens prata om hur mycket jag hatar att se mig själv i spegeln just nu. så jag antar det inte är speciellt trevligt att åka iväg till södern om en månad på detta vis heller...
överväger fortfarande lite för och nackdelar... jag menar, om jag kör ca 2 veckor nu, så kommer jag att gå ner några kilo och antagligen må bättre. men sen kommer påsk och så är det fortfarande över två veckor tills vi åker iväg, alltså kommer jag att hinna proppa i mig och sen se likadan ut. jag har ingen självbehärskning, tro mig.
men om jag inte börjar äta nu, kommer jag att köra på i vanlig stil, även om jag dyrt och heligt intalar mig själv att jag INTE får äta godsaker, och att jag INTE behöver trycka i mig makaroner, ris och potatis. och då blir mina lår om möjligt ännu större tills vi ska åka.
jag antar att det är ett ganska enkelt val egentligen, men sen måste jag ju också ta i beaktande att jag har en sambo som verkligen vägrar att äta "någon dum diet", och att vi åker till Årvas över helgen, där det enda ätbara (till t.ex. frukost och kvällsmat) oftast är bröd. och nej, jag tänker verkligen inte släpa med mig egna ingredienser och börja fixa LCHF-mat inför svärmor, big no-no.
vad skulle ni göra?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar