7 april 2011

Kalle P19

idag är det Kalles egen dag, och jag sjöng upp honom med presenter, Oboy och smörgås imorse. han blev väldigt glad! när han kommit sig iväg till skolan kröp jag tillbaka ner under täcket, och fortsatte sova tills klockan var runt 11.
steg upp, käkade lite av min goda bärkräm till frukost (jag kunde faktiskt tänka mig att leva på det ett bra tag!), gjorde mig i ordning, och sen cyklade jag iväg mot stan. härligt med bara vägar och vår i luften! det värsta är att jag nog kände att det redan börjat kittla i näsan... alltså blir det snart dags att göra ett besök till apoteket för att inhandla medicin mot den fruktade pollenallergin. blääää!
trampade först till Matkahuolto och hämtade mina älskade körskor, wohoo! sen skulle jag sticka mig in till Lindex för att se ifall de råkade ha leopardleggins (säg gärna till om ni ser några, helst billiga), men istället kom jag ut med: en ny BH, ettpar shorts, samt en jeansjacka. och allt bara för 32€! sen gick jag ännu upp till KappAhl, och hittade ettpar underbyxor åt mig för 3€. unnade mig en Panini vid Halpahalli, gick omkring där en stund plus gjorde ett stop vid Code, och sen trampade jag hem igen. drog ett varv med dammsugaren, städade upp i köket, och så gjorde jag en drömtårta. hoppas Kalle blir glad nudå, han brukar aldrig uppskatta mina bakverk... och då är jag utbildad bagare! han brukar skylla på att han inte är någon "bulla-mänsko".

nåja, sen har jag också övat lite gitarr, hade tänkt spela "Ja må han leva" när herren själv kommer hem, och så ska jag så småningom börja fixa mat: makaroner, köttbullar och brunsås, hans eget önskemål. sen blir det att knäppa igång bastun uppe på åttonde våningen, vänta att den blir varm, ta en kall lonkero, och gå och värma sig. och så förstås musicquiz ikväll!
här är min dag i bilder:

Kalles födelsedagspresenter: nya simshorts, och matchande solbrillor!
den bästa presenten fattas ännu (vågar inte skriva ut det ifall han skulle läsa..)

mina fina rallyskor!!! nu blir det nog roligare att köra, när jag har rätt sort på fötterna.

insåg också att jag har en hel del skor... och då fattas det åtminstone 6-7 par på bilden.. kanske jag är släkt med min mamma!?

mina rea-fynd! diggar färgen på shortsen, lite speciell (blixten förstör lite), och jeansjackan är av lite kortare modell, precis som jag velat ha!

drömtårtan, mmm... sorry att den inte blev så snygg! det var faktiskt första (!!!) gången jag gjorde en rulltårta hemma..

och min fina lilla gitarr!! och Elefantboken, förstås..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar