3 april 2011

inte så solig söndag

väderprognosen hade lovat +10 och solsken, men det ända jag har sett är mulet väder och regndroppar på rutan? dessutom visar termometern runt +5, och inte 10. men vad gör väl det. igår hade vi kalas hem-hemma, och sen stack vi ungdomar (jag, Kalle, Kati & Rasse) iväg till Jeppis, på Dansgalan. Kalle och jag hade tydligen blivit duktiga, och vi svängde som fasen på dansgolvet. det var verkligen roligt! diskuterade med folk, satt i puben emellanåt, och var ute och vandrade i vattenpölarna. runt klockan två var våra fötter sjuka och musiken började avta, så vi trippade iväg hemåt i natten. genomblöta skor och sockor hade vi, men nöjda och glada ändå.
imorse steg vi upp runt 12, och fixade lite frukost åt våra nattgäster. sen plockade vi undan och satte oss i soffan och tittade ett avsnitt Mumin, haha. Kalle skulle och spela med bandet så efter Mumin hade misslyckats att hitta sin skatt, så styrde vi kosan mot Nykaabi. stackars ungar som blev tvungna att sitta i baksätet på Säggen! Kalle och Rasse for vidare till Årvas, och Kati och jag mumsade i oss tortillas så fort vi kom hem.

nu sitter jag här och fördriver lite tid tills jag har hittat krafter att hoppa i ridkläderna och trampa iväg till stallet. har ännu inte bestämt mig om jag ska vänta här ända till halv 11 när Kalle kommer från Årvas, eller om jag tar min egen bil till Jeppis.
och ja, på tal om min egen bil; pappa hade bytit ljuddämpare åt mig nu (gick inte igenom besiktningen med den gamla eftersom den hade ett stort rosthål), och nu låter min stackars pärla som en liten pojke igen. jag som varit van att den i alla fall låtit lite mer som en man! buhuhuu.
det var det för idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar