5 april 2011

hejdå tonåren!

idag är dagen då jag officiellt tar steget ut i vuxenvärlden, och blir halvvägs till 40. jösses, det låter verkligen deprimerande!
även om inte dagen började som för en prinsessa har det varit riktigt bra. Kalle lät bli att sjunga men istället fick jag massor av pussar, och världens bästa present.. nämligen en alldeles egen gitarr! ååh vad glad jag blev, det hade jag verkligen ALDRIG kunnat tänka mig att jag skulle få! hjärtat.
sen fick jag sova vidare en stund, vaknade lite ditt som datt av att telefonen plingade till och gratulationerna ramlade in men.. steg upp strax före halv 10, hoppade i kläderna och tog Säggen och åkte på zumba. fy tusan vad svettigt det blev idag, men oj så skönt det kändes efteråt!
hämtade hem ett H&M-paket från posten, där det fanns några tröjor och lite annat somrigt. har inte riktigt bestämt mig ännu om jag ska behålla allt.. men det kan jag fundera på tills fredag, Kalle hade nämligen också något i påsen, två hemliga födispresenter (han fyller på torsdag). fniss.
efter att jag kommit hem och tagit en lång skön dusch fixade jag lunch åt mig: hotdog, kiwi och juice, mm. nu tänker jag sitta här och chilla tills Kalle kommer hem om en halvtimme, och så får vi se vad han tänker hitta på för skoj åt mig idag! i alla fall har han lovat att fixa mat. ha det bra alla!

min alldeles EGNA, fina gitarr!

det som fanns i H&M-paketet: är ännu osäker på solbrillorna (de var liiite på större sidan) och den gula tröjan (spetsen såg lite konstig ut)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar