8 april 2011

godmorgon tråkiga fredag

jag försökte sova så länge jag bara kunde idag, men det slutade med att jag, precis som igår, vaknade 11. så nu har jag ätit frukost, diskat hälften av disken (min sambo ska inte komma så lätt undan!), packat inför helgen, och så hamnade jag här.
egentligen borde jag börja på med ett skolarbete i barnkultur, som ska vara färdigt på tisdag. det heter så fint "jag och min hembygd", så jag borde alltså börja rista ner några rader om Jutas. tyvärr har jag inga trevliga bilder här, och google hade inte mycket att erbjuda... så jag antar mina klasskamrater bara får föreställa sig hur fint vi har det i lilla Jutas. heheh..
tyvärr tror jag inte det blir klart idag, även om det kanske skulle vara en fördel (äsch, jag är ju ledig på måndag också!), för jag har större planer: fixa potatis, fiskpinnar & spenatsås, plocka ögonbrynen, spela Playstation, Sims...... nää, jag lovar att jag ska börja i alla fall!
ikväll vet jag inte vad som händer, måste åtminstone fixa mer på Asconan om den ska bli klar nån gång, det ser nämligen lite dåligt ut om den ska vara klar om 3 (!!!) veckor. imorgon blir det kalas för Heikius-klanen, och sen vet jag inte, Kalle pratade något om att de skulle spela med bandet på lördagskvällen, men i så fall tror jag nog att jag hittar på något annat istället. har inte riktigt lust att sitta med öronskydd i ett kallt garage hela kvällen... Adde är ju hemma, så kanske han och jag kan spendera lite quality-time. nu ska jag sluta skriva detta och öppna en powerpoint istället... baah, tråkigt. men ha en bra helg allihopa!

1 kommentar:

  1. Hej halåå, jag har no na bilder åv Jutas, som jag kan sök fram o skick åt de :)

    SvaraRadera