23 april 2011

elämä on ihanaa!

åh vad vädret är underbart idag! steg upp runt 11, käkade mat och satt och tittade lite tv. sen tog jag min väska och stack iväg hem-hem till Nykaabi. diskuterade med mamma och syrran en stund, sen hoppade jag i ridkläderna, tog cykeln och trampade iväg till stallet. Elli och jag for ut en timme i Sorvist, tyvärr hade jag aaalldeles för mycket kläder på mig! svetten bara rann när vi kom tillbaka... men verkligen skönt väder, nu ska vi bara hoppas att värmen håller i sig och att det så småningom börjar bli grönt och fint överallt. lovely!
cyklade hem igen, fick lite jordgubbskvarg och satt och läste tidningen. sen styrde jag kosan mot Jeppis, sjöng i bilen och var glad. när jag kom hit till lägenheten var det 33 grader inomhus!! puuuhh. blev nog att dra igen persiennerna mera, och sätta upp balkongdörren. djiiis.

nu ska jag byta kläder, låna Kalles cykel, och trampa iväg till Liisan pizza, ska göra karriär som pizzabagare idag! får se då hur det ska gå, jag är faktiskt ganska nervös.. nå, det kan ju förstås hända att jag bara får bekanta mig med stället och öva på att betjäna idag. I hope.
ikväll kommer jag mig väl till Årvas först runt 9-½10 tiden, och då har hoppeligen Kalle kommit hem från Kantlax, där de är och spelar med bandet. vet inte riktigt hur kvällens planer lyder, men antagligen ska vi väl till Vasa. skulle inte riktigt ha lust men... får se.
önskar jag kunde frysa denna stund, känner mig så glad och lycklig och nöjd med livet, orkar inte bry mig att jag ätit alltför mycket påskgodis redan.. tyvärr har jag på känn att humöret börjar sina redan ikväll. menmen... man kan ju försöka!
glad påsk på er allihopa, och trevlig fortsättning på helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar