4 april 2011

det är som vanligt...

... här sitter jag med näsan mitt upp i skolarbeten, även om jag sade att jag tänkte ha ledigt från det idag. grattis åt mej som är så duktig på att göra ingenting!
i och för sig så går uppgiften bara ut på att jag skriver av ett papper som jag klottrat ner på under lektionerna vi haft gästföreläsare, och sen lägger jag till några egna tankar och funderingar. inte så jobbigt, alltså.
käkade just lite lunch; Snellmans laxsoppa, smörgåsar, och en bit banankaka till efterrätt. nu inväntar jag Kalle, som för tillfället antagligen är och handlar en födelsedagspresent åt mig!! sen blir det att hoppa i bilen och åka till Lidl på veckohandlas.

och vet ni vad, nu har jag också börjat skriva en lista på allt som jag ska ha med mig till Turkiet. man kan aldrig vara för tidigt ute... fast egentligen sitter jag och drömmer mig bort, ännu längre bort. jag skulle nämligen vilja åka till Australien, en vacker dag.
när jag gick i högstadiet lovade (mutade...) min mamma att om jag börjar i Topeliusgymnasiet "bjuder" hon på ett utbytesår i Australien. lockande, indeed, men det fick mig ändå inte att plågas på skolbänken i tre år. hellre gjorde jag det kloka val jag gjorde, och gick på en praktiskt linje jag tyckte var intressant, och kombinerade med gymnasiet. till Australien kan jag åka på bröllopsresa, eller något sådant!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar