1 april 2011

äntligen fredag!

denhär veckan har verkligen känts evighetslång, så det är skönt att det äntligen är helg! idag har jag varit i skolan mellan halv nio och tolv. vi hade först barnlitteratur, övade på att analysera bilderböcker, faktiskt ganska intressant. sen musik, som vanligt fick vi sjunga och göra moves, spela osv. roligt att jag äntligen har en röst att sjunga med! det är nämligen ganska svårt för mig att vara tyst, och speciellt när jag hör musik... nåja, det problemet borde väl vara över, for now.
cyklade in till stan efter skolan och skulle gå till Kangasmestarit och handla textillim + något åt mamma, men insåg att jag hade lämnat plånboken hemma, way to go! bara att cykla hem då. i alla fall var det ju härligt vårväder, så det var bara skönt med en liten extratur. och eftersom inte lyft röven speciellt mycket på senaste tid, var det uppfriskande också!
kom mig hem och började med att betala räkningarna som jag imorse märkte att skulle ha varit betalda i onsdast och igår... heh. sen värmde jag lite mat åt mig, makaroner och "morosås", + lite kiwi, som jag för tillfället är överdrivet förtjust i.

nu återstår bara att packa väskorna och invänta sambon, som kommer om ca en timme. sen måste jag tvinga honom att diska, så vi kommer oss iväg nångång. ska via Nykaabi för att baka bottnen till banankakan vi ska äta imorgon på kalaset, och sen blir det Årvas. vi blir väl så illa tvungna att spendera kvällen i garaget, eftersom det nu bara är en månad kvar till Kemora, och vår bil fortfarande har massor med rosthål och andra saker som ska fixas. suck.
imorgon ska jag hem och rida och sen blir det då kalas och Dansgala för hela slanten, hoppas det blir trevligt!

och ja, idag är det ju första april, och den ända jag har lyckats lura är Kalle. jag skickade nämligen åt honom att det inte blir nån södernresa för vår del (var och pratade med lärarna en sista gång idag), men faktum är att det visst blir.. bara en vecka framåt! så nu är det alltså beslutat att vi åker den 11.5., till Fougére hotell, och jag fixar miniolympiaden när jag kommer hem, på egen hand. låter både krävande och spännande, men ska man på semester mitt i terminen får man väl räkna med att lida, eller hur. i alla fall blev jag mycket glad och lättad när jag fick utrett detta bekymmer, och det känns som jag inte behöver gå och gräva ner mig after all!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar