10 mars 2011

vinter part 2

nu kom den då, snön som inte skulle komma. men tyvärr tror jag inte det var sista gången heller, brukar ju alltid komma en "takatalvi" nån gång i april också. så än är det inte vår, även om det känns så både i luften och i sinnet! väntar ivrigt på att det ska bli grönt och skönt och härligt, ah.
igår fick jag en H&M-katalog som lovade -25% rea på valfritt plagg, och som vanligt plockade jag ihop en varukorg värt ca 40€. återigen i förebyggande syfte, halå det är ju bara två månader tills vi åker iväg till Turkiet! då måste jag ha något somrigt att sätta på mig... betalade första delen av resan igår, so it is on!

beställde dessa shorts, fast i vitt. hoppas de ser lika bra ut på mig också!

funderar ännu på att beställa dessa...

... och denna! men jag tänker på min stackars plånbok...

men dessa beställde jag i alla fall (+ tre toppar och örhängen), "jesussandalerna" jag fick tidigare i veckan passade ju tyvärr inte så.. hoppas dessa gör det istället!

har också hunnit vara i skolan idag, från halv nio till tio, vi hade religion & etik och diskuterade religion, liv, död, ja alltmöjligt. det var faktiskt riktigt intressant, men kändes kanske lite onödigt att trampa iväg i snöslasket för bara en lektion... imorgon behöver jag i alla fall inte till skolan, men vi har tent, en "åttatimmarstent", som innebär att vi har tent i både barnet i samhället och familjens dynamik. vi kommer få ett case där vi får använda allt material vi fått, och har åtta timmar på oss att lämna tillbaka den till skolan. så då vet ni vad jag gör imorgon...
tänker stanna här i Jeppis imorgonkväll, ska nämligen och jobba med Fastighetsservice på lördag, vi ska vaxa golv i Purmo. sen blir det att sticka till Årvas efter det, och så blir det revyavslutning och därmed också fest. blir nog säkert riktigt trevligt, tror jag, fast humöret för tillfället inte är inställt på drinkin'.
idag kommer jag ännu att få besök av både Tees och Josse, och sen kan det hända Kalle och jag sticker iväg på musikquiz till Netti, det var nämligen en stund sen...
men nu ska jag vara duktig och fixa lite mat, diska, och sen läsa en stund på tenten. suuuuck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar