7 mars 2011

sista sportlovsdagen

nu är sista sportlovsdagen här, och jag börjar känna smått panik inför resterande skoluppgifter. har suttit och läst på fredagens tent i familjens dynamik/barnet i samhället, men borde egentligen läsa det sista inför morgondagens barns språk. vilken tur att jag varit ledig, i alla fall!
steg upp 11, åt en skål med yoghurt, hoppade i kläderna, skrev en handilslisto, och sen åkte jag och Nissi iväg in till stan. hämtade upp mina tre H&M-paket, åh äntligen! (bilder får ni se nedan) sen åkte jag vidare till Lidl och shoppade loss.
hemma hade jag modeshow, läste på tent, och sen fixade jag fastlagsbullar, som tyvärr inte blev helt goda (men de var nog ändå himmelska...) eftersom jag blev tvungen att använda hälften grahamsmjöl, när vetemjölet tog slut. fixade också Johans supergoda laxsoppa, jag hade gärna ätit hela kastrullen själv...
Kalle kom hem, vi käkade både soppa och bullar, och nu sitter vi här framför varsin dator. klockan åtta ska jag på zumba, jäklar vad det ska bli härligt efter alltför lång paus! men nu tänker jag ta det lugnt här en stund, läsa lite till skolgrejs, och sen zuu-umbaa! ikväll blir det väl kanske nån film då.

världens godaste laxsoppa! receptet a'la mosters man Johan.

bullabak pågår... tack Gud för min köksmaskin!
(vårt "kök" är så pyttelitet att det är nästan omöjligt att baka där)

resultatet... mmmums!

min älskade, mätta och belåtna sambo, som verkligen borde klippa sig...

(jag vet att jag sagt att jag aldrig tänker ta spegelbilder...)
min "magapaito" som jag tyckte såg minst lika bra ut med en topp under!

leopardklänningen, som faktiskt såg riktigt bra ut på mig!
(ett tips åt min mor: jag vill ha en ny kamera i födelsedagspresent)

och så favoriten: min nya "klänning", ooh love it! + nya espadrillos, har nästan gått sönder förra årets, så det blev i förebyggande syfte!

2 kommentarer:

  1. Ja men va braaa, nu behöver jag ju int fundera på vad vi ska ge, tar och packar in den där vår gamla kamera och vips så har vi en present åt dej ;)

    SvaraRadera