15 mars 2011

klädskåpet

idag när jag kom hem från skolan klockan halv tre och Kalle och Einar lade igång Playstation i vardagsrummet och jag inte hade någon kurslitteratur, inlämningsuppgift eller övrigt att göra, fick jag den briljanta idén att börja städa ur min halva av klädskåpet. där hittade jag många "t-paitor" som jag knappt kom ihåg att jag hade, och lovade mig själv att varje dag ta en ny, och inte använda samma bara för att den är så snygg, etc. jag insåg också att jag har åtminstone 10 par jeans, om inte 15, och av dem använder jag.. 2-3? helt sjukt! i och för sig så är nästan alla mina sommarjeans, dvs. cirka 1/3 av alla byxor, för små. det fick mig att fatta att nu får jag nog börja skärpa mig på allvar om jag ska komma i favoritjeansen om tre månader! huvvadåda...
hittade också en minikjol jag handlade när jag vägde som minst, dvs. uppskattningsvis 8 kg mindre än vad jag gör idag (maj 2009) det var tider det, ska jag meddela er... det är fortfarande min drömvikt, men jag tror knappast att jag kommer att komma så "långt" igen, inte med samma metoder. det är väl bara att kämpa vidare! och försöka att hålla mig från allt det goda... snyft.

på dagens agenda står i alla fall ridning och zumba, och INGET gotta, därmed basta. ska ta och fixa fiskpinnar, potatis och spenatsås här om en stund, och sen så småningom blir det för Kalle att styra kosan mot Årvas, och jag hoppar av i Nykaabi.
men först tänker jag åka iväg till Posten, där mitt H&M-paket väntar på mig, tjohhoo!

2 kommentarer:

  1. Vilka metoder använd du dig av senast då? :)

    SvaraRadera
  2. typ zumba 5 dagar i veckan, ridning 2 dagar, städning 2-3 dagar, cyklade till stallet... och strejkade typ så att jag fick äta en gång chips per månad, en gång godis, osv.

    SvaraRadera