12 mars 2011

jag har en häst bakom örat!

yep, i torsdast när vi var på musicquiz fick jag en spontan idé, som jag sen förverkligade igår. de hade nämligen tatueringsdag på Netti igår, så jag passade på! och nu har jag alltså en alldeles egen evil-seahorse, inte många som har en sån inte... är riktigt nöjd, tycker det blev precis som jag tänkt mig! kanske fyller den rosa/röd någon vacker dag också...

och idag är det en otroligt vacker dag! satt för en stund sen och diggade musik och fejsbookade på balkongen, men det var alldeles för ljust, jag såg inget på skärmen, inte ens med brillor. så blev tvungen att gå in tillbaka.
har packat ihop alla grejer och är beredd att styra kosan mot Årvas. ska stanna i Nykaabi och inhandla alkohol inför kvällen, sen blir det att ta en uppfriskande dusch när jag kommer till Heikius house, fixa mig, och sen... revyavslutning med fest och allt vad det innebär, woo! hoppas det går bättre än sist.. hrmf!
idag har jag dessutom varit i jobb (lördag = +50%, hehehe), Rita och jag var till Uffe's i Purmo och vaxade golv mellan 8 och 2, faktiskt gick det riktigt bra, tyckte det kändes okej. så nu har ni mig att tacka för de spegelblanka golven där, om ni åker på en matbit. tyvärr kan jag inte pusta ut helt och hållet ännu denna helg, har inlämningsuppgiften i barndom & självutveckling kvar att fixa, den ska vara inlämnad på måndag... snyft, det betyder alltså att jag måste vara pigg och kry och sitta och skriva på det imorgon, blä. nåja, bara jag får det ur världen är jag nöjd!

men nu ska jag sluta sitta här och lata mig, ska hoppa i Nissipissi, dra på mig brillorna och sjunga mig iväg. ha en trevlig helg allihopa!

2 kommentarer:

  1. Fin! Har dom tatueringsdagar vid netti? :O hur ofta?

    SvaraRadera
  2. tackar! :) jo de har börja ha det.. vet inte riktigt, ca varannan månad kanske??

    SvaraRadera