5 mars 2011

I'm a birdplane

nej, fråga inte ens vad rubriken är för något! ni skulle ändå inte förstå... jag är på såntdär konstigt humör, när jag helst av allt skulle springa omkring i huset och skrika och skutta, även om jag inte är speciellt glad eller ens lite dingdång. eller tja, inte mer än vanligt i alla fall.
jag sitter för tillfället och lyssnar på låten nedan, åh så skönt. och det bara för att undvika att fortsätta på den jäkla Korczak-uppgiften. har i alla fall öppnat word-dokumentet, läst igenom det jag skrivit och uppdaterat hjärnan med vad jag borde besvara ännu ikväll. det såg faktiskt jobbigt ut. Kalle är på revy, de började en timme senare idag så han kommer alltså hem först 11, så tills dess har jag på mig.

igårkväll blev det jag som fick "take one for the team" och ställa upp som chaufför till Netti då. Kalle, Einar och Jim diskuterade högstadieminnen på vägen dit, och när vi väl var framme visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta åt folkmassan. tack och lov så joinade Tees, och vi fick några trevliga pratstunder under kvällens lopp. alltid lika förträffligt! men nästa gång är det inte jag som kör, I promise, för hemfärden blev aningen kaotisk... mer än så tänker jag då inte säga.
idag har vi tittat Pearl Harbor, snyftat, tråkat, och fixat tortillas. det var jääättegott! när K stack iväg tittade jag på Hannah Montana - the movie, bra tidsfördriv åtminstone.
och jag har inte bokat södernresa ännu även om det liksom var tänkt att det skulle hända idag. och igår, och några dagar före det. ni måste förstå, min sambo är inte speciellt duktig på att vara aktiv med sådana beslut, och därför måste jag själv ta dem, och sen blir han arg för att han "inte fick en syl i vädret"... hmm.
men nu, Korczak och 'Barnets rätt till respekt', here I come, whether you want it or not!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar