14 mars 2011

dagens craving

har sett på flera bloggar att folk börjat ha "dagens craving". det kan ju t.ex. vara nya kläder, någon maträtt, godis, osv. men jag däremot, har en ganska konstig craving idag... nämligen en hund!
Kalle och jag har i flera veckors tid varit så hiiiimla hundsjuka, helst skulle vi skaffa oss en nu, bums, med detsamma. men tyvärr så har vi kommit fram till att det inte skulle funka här i vår lilla lägenhet på fjärde våningen, med massa springas hit och dit varje helg. så tyvärr måste vi nog vänta tills vi har lite andra förhållanden, alltså tills vi har flyttat härifrån. buhuu!
det enda problemet är att vi inte riktigt kan komma överens om vad för slags hund vi vill ha... Kalle skulle kunna tänka sig en Golden Retriever, medan jag tycker de är alldeles för stora och håriga. jag skulle själv vilja ha en Rottweiler, men Kalle tycker att de är för stora och aggressiva.
men sådär halft har vi väl kommit överens om att det vore bäst med en ganska liten, korthårig hund. jag föreslog tax, men den var tydligen för liten... men idag "snubblade" jag över en annan liten, korthårig hund, som dessutom har vissa likheter med en Rottweiler, till färgen i alla fall. nämligen en dvärgpinscher.
så nu ska jag drömma om en sådan liten jycke i tre år till då... SUCK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar