11 mars 2011

åttatimmarstentamen

okej, jag borde antagligen inte skriva blogg när jag för tillfället har en "åttatimmarstentamen" på gång. dessutom började jag 1,5h senare än man skulle, så i princip har jag en "sexochenhalvtimmarstentamen". haha.
har i alla fall skrivit den första delen nu, i familjens dynamik. jag trodde det skulle vara jättesvårt och att jag skulle faila big time, men sist och slutligen gick det ganska smidigt. får hoppas att det var tillräckligt psykologiskt omfattande svar, bah. bara jag är godkänd är jag nöjd, man ska ju inte ha för stora krav på sig själv...

nu har jag alltså bara den andra delen kvar, den svårare, fostran och utbildning/barnet i samhället. jag orkar verkligen inte rabbla upp föräldrars och barns rättigheter och skyldigheter över flera A4-sidor, uschdå.
Kalle kommer hem efter två och innan dess måste jag vara färdig, så jag antar jag borde fortsätta nu. han har lovat att fixa mat åt mig idag, får se då vad det blir för något! sen åker han hem till Årvas och jag övernattar här, all by myself.
Tees och jag ska på hemligt uppdrag ikväll, och resultatet får ni antagligen se sen, om det blir till något. I'm excited!
sen tror jag att det blir att crasha på soffan framför en trevlig film och en påse nötter. jobb tomorrow at 8 o' clock. trevlig fredag allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar