14 februari 2011

valentines day

idag är det minus femhundra grader ute, så jag såg ut som en michelingubbe (kvinna) när jag cyklade iväg till skolan klockan halv elva imorse. vi hade anna i familjens dynamik, och sen sofie i barns språk. det var väl ganska tråkigt men jag försökte hänga med, även om huvudet bultade.
jag kan meddela att jag började inte med LCHF idag, utan tänker göra det imorgon istället. måndagar är så överskattade när det gäller att börja med nya saker. dessutom hade jag inte hunnit handla ingredienser och tänkte minsann inte börja min första dag med att trycka i mig ägg.
så när jag slutade tog jag picket och packet och stack iväg till prisma på storshopping. stackars älskade nissi tänkte inte ens starta i detta väder. men soligt var det ju i alla fall, så jag fick gräva fram mina solbrillor. yeah!
kom mig hem efter shoppingrundan, kalle fick ett presentkort till cd-dreams och jag fick en ny tändare, precis vad jag behöver! inte till rökning, eftersom jag har lagt av med det, utan så jag får ha ljusmys här på kvällarna. som K själv brukar säga "it böv do na rosor, fö ti vissnar å he jör int vår kärlek!" aaaw, min älskade älsklingsgubbe!
fixade potatismos, köttbullar och gräddsås, och så fick vi kati och mamma på besök. snackade lite, åt vändagsmuffins/kex (och förstås mat), och dessutom fick vi en ny blomma, en råååsa.

nu har vi myst en stund, sitter och lyssnar på musik och jag har fixat chokladmousse vändagen till ära. kalle kommer att åka hem till årvas ikväll, men egentligen gör det inte så farligt mycket. nog vet jag ändå att han tycker om mig mest av allt, och vi kan ju fira någon annan dag istället.
josse kommer högst antagligen på besök, och sen ska moster T och jag på zumba klockan 8. kommer bli skönt att äntligen göra något efter över en veckas paus. får se vad kroppen har att säga efter det...
nåja, ha en trevlig alla hjärtans dag allihopa!

2 kommentarer:

  1. Sv; Tack så myki :D He e antagligen Maria lr Heidi du menar :)

    Vi kan jo träffas så får du prov dem? :)

    SvaraRadera
  2. så lite så! :)
    jepps vi sko kona ta å jöra he! ska ni norrut na i helgen? ja kombär iaf att vara i nykaabi nangang mot kvelldi på fridan och söndan, rästin i årvas :)

    SvaraRadera