7 februari 2011

usligheternas uslighet

jag är ensamstående ännu några timmar till. jag har knappt någon röst alls, näsan rinner och jag har ingen näsaspray och sen kan jag inte snyta mig heller.
jag köpte en missä x godispåse åt mig för att jag är så sjuk, men det tycker jag var helt okej. jag har tittat hela förra veckas halv åtta hos mig, så nu är jag sysslolös.
jag skulle väldigt gärna dansa zumba eller gå ut på promenad, men gör jag det så får jag sitta här och snörvla åtminstone en vecka framåt. så nu tänker jag banne mig inte ge efter träningssuget. om jag så måste låsa fast mig själv i soffan. nog är det sorgligt att vara sjuk...
nu funderar jag på att sätta igång twilight trean, eftersom jag inte sett den förutom på bio. och sen hoppas jag att tiden går fort så klockan blir 10 och kalle kommer så vi kan se fringe. jag älskar fringe, jag vet inte hur jag klarade mig i ett och ett halvt år utan (fortsättningen på) fringe. jag är beroende av fringe och jag vet inte vad jag ska göra när vi har sett alla avsnitt som finns. jag funderar till och med på att döpa mina barn till olivia och walter. dessutom gjorde jag bort mig och trodde det var fastlagstisdag imorgon. jag missade ju mig bara med en månad!
herregud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar