8 februari 2011

sjuklingen mimmi

sjuklingen mimmi rapporterar: idag är jag ledig, tack och lov! tänkte sova heeeela dagen, men blev väckt när kalle skickade klockan 10. igårkväll hittade vi konstiga "utslag" och en stor knöl innanför huden i hans nacke, så jag skickade honom till skolhälsovårdaren. tydligen misstänkte hon bältros (?), och så fick han en tid till HVC i årvas. jag snoozade vidare, och steg sen slutligen upp halv 12.
slängde i mig en skål chokopuffar (måste ju passa på sålänge jag får!), tog på mig kläderna, och hoppade i bilen. handlade en matkasse vid lidl, var in till apoteket och k-market, och släpade mig hem. vid det laget var jag så slut att jag helst av allt hade kollapsat i kalles famn när jag kom innanför dörren. kallsvetten rann, huvudet var tungt, yr i skallen... det skulle vara trevligt med en febertermometer! K var hemma 10 minuter och sen var han tvungen att åka till årvas, doktor + revyövning på agendan, så här sitter jag ensam. det är inte roligt!
ska försöka vara duktig och ta det lugnt, även om jag skulle vilja träna, träffa kompisar, städa hela huset, osv. hade i alla fall tänkt börja med att fixa klart en skoluppgift, värma lite mat åt mig, kanske börja på med fredagens inlämningsuppgift i tal & samtal, och sen får vi se. damm får jag väl åtminstone torka, det kan ju inte vara speciellt ansträngande!? nåja, något måste jag ju i alla fall hitta på..
usch och fy för att vara sjuk alltså!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar