8 februari 2011

pictures of the past

jag hade verkligen tänkt vara duktig och göra tal & samtal-uppgiften, men nu var det så att filerna jag sparat inte funkat. så nu blir jag väl så illa tvungen att vänta på en skiva så jag kan se min presentation igen. too bad.
i brist på annat grävde jag fram min externa hårddisk, och till all min förvåning fastnade jag i att se på lite gamla bilder. jag såg många förskräckliga saker, t.ex. mimmi + 20 kg, en tid jag aldrig vill gå tillbaka till. men jag såg också mycket jag saknar så otroligt mycket, t.ex. när jag och elli ännu var på träningar och tävlingar, allt trevligt jag varit med om under årens lopp, "borttappade" vänner, osv.
men det fanns nog inget som fick det att riva till i mig som mycket som mappen "sommar 2009". det var definitivt, utan tvekan den allra bästa sommaren i mitt liv. det var den värsta i den betydelsen att jag var ensam, men det var den bästa för att jag lärde känna mig själv, jag hittade det jag sökte efter, nämligen min borttappade personlighet. om man kan sakna sig själv i en viss tid, så önskar jag verkligen att jag var lite mera som mimmi den sommaren. så mycket glädje, så mycket hopp, tog livet med en klackspark, come what may, helt enkelt. jag önskar att jag återfinner mig själv, och kan gå tillbaka till det. för jag trivdes med mig själv då!

jeppisdagarna 2009; "ginlovers" robb, micki och jag.

linn och jag på skolavslutningen på tvåan. min idealvikt!

tossa och jag på hennes 18-årsdag i juli. pepparkaksmimmi!

elli och jag på åminnepokalen i juni -09. saknar hoppningen otroligt mycket!

linn & jag under vår "gör vad ni vill"-period i skolan, sept-okt -09.
the crazy spaning-times! strax innan det blev jag & kalle.

kangan sommar 2009. sådär liten (kroppsmässigt) och lycklig vill jag vara igen!!!

2 kommentarer:

  1. ojj, va man glömber fort!! herregud va vi hända me mytji spring hande somarn PLUS arbejt :O i dont get it :D VEJT do va! ja ska pigg åp de mé ti skick hande 5-6 timmars msn-konversationen åt de! hehehe :D

    //Linn

    SvaraRadera
  2. ja herregud va tidin gar.. ja föstår it helldär ho vi henda me allt! men rolit had vi, sko no väldit gärna ga tibak ti hede. minnen tå di e som bäst :)

    SvaraRadera